Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thunderstruck

Thunderstruck

01/04/2020 | Flixfilm

Se Thunderstruck på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sport
Instruktør: John Whitesell
Skuespillere: Kevin Durant, Taylor Gray, Jim Belushi, Brandon T. Jackson
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Den akavede teenager Bryan bliver stjerne på sit basketballhold, da han på mystisk vis opdager, at han pludselig er lige så dygtig som sit idol, Kevin Durant.Se Thunderstruck på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thunderstruck havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thunderstruck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Thunderstruck:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thunderstruck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thunderstruck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar