Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thus Spoke Kishibe Rohan

Thus Spoke Kishibe Rohan

18/02/2021 | Flixfilm

Thus Spoke Kishibe Rohan på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Landon McDonald, Zach Aguilar, Jalen K. Cassell
Spilletid: 1 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En populær mangakunstner bliver viklet ind i paranormale begivenheder, mens han foretager research: Stand-brugeren Kishibe Rohan rejser til Italien, går bankerot m.m.

Thus Spoke Kishibe Rohan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thus Spoke Kishibe Rohan på YouTube.Se Thus Spoke Kishibe Rohan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Thus Spoke Kishibe Rohan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thus Spoke Kishibe Rohan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thus Spoke Kishibe Rohan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thus Spoke Kishibe Rohan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar