Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tick, tick…BOOM!

Tick, tick…BOOM!

19/11/2021 | Flixfilm

Tick, tick…BOOM! på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Biography, Drama, Musical
Instruktion: Lin-Manuel Miranda
Skuespillere: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Robin de Jesus
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Op til sin 30-års fødselsdag tumler en lovende teaterkomponist med kærlighed, venskab og presset om at skabe noget stort, før tiden løber ud.

Tick, tick…BOOM! havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tick, tick…BOOM! på YouTube.Se Tick, tick…BOOM! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tick, tick…BOOM! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tick, tick…BOOM! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tick, tick…BOOM!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tick, tick…BOOM! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar