Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tickling Giants

Tickling Giants

10/04/2017 | Flixfilm

Se Tickling Giants på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Sara Taksler
Skuespillere: Bassem Youssef, Jon Stewart, Shadi Alfons, Khaled Mansour
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Se med, når frygtløse Bassem Youssef, kendt som Egyptens svar på Jon Stewart, bruger satire til at udfordre den førte politik og tilskynde demokrati i Mellemøsten.


Se Tickling Giants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTickling Giants havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tickling Giants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tickling Giants herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tickling Giants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tickling Giants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar