Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tidelands

Tidelands

14/12/2018 | Flixfilm

Se Tidelands på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charlotte Best, Marco Pigossi, Aaron Jakubenko, Mattias Inwood
Spilletid: 60 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Da den tidligere indsatte Cal McTeer vender tilbage til sin hjemby, blæser det låget af mange generationers sammensværgelser og fortielser om mord, stoffer og sirener.


Se Tidelands på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTidelands (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tidelands (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tidelands herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tidelands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tidelands (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar