Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tidelands

Tidelands

14/12/2018 | Flixfilm

Tidelands på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Charlotte Best, Marco Pigossi, Aaron Jakubenko
Spilletid: 60 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da den tidligere indsatte Cal McTeer vender tilbage til sin hjemby, blæser det låget af mange generationers sammensværgelser og fortielser om mord, stoffer og sirener.

Tidelands (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tidelands på YouTube.Se Tidelands på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tidelands (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tidelands (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tidelands, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tidelands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar