Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tidying Up with Marie Kondo

Tidying Up with Marie Kondo

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Tidying Up with Marie Kondo på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Marie Kondo
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Marie Kondo er en verdenskendt oprydningsekspert. I en række inspirerende programmer hjælper hun sine kunder med at rydde op og vælge glæden.


Se Tidying Up with Marie Kondo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. January, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tidying Up with Marie Kondo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tidying Up with Marie Kondo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore