Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tidying Up with Marie Kondo

Tidying Up with Marie Kondo

01/01/2019 | Flixfilm

Se Tidying Up with Marie Kondo på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Charlotte Hervieux, Marie Iida, Marie Kondo
Spilletid: 40 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Marie Kondo er en verdenskendt oprydningsekspert. I en række inspirerende programmer hjælper hun sine kunder med at rydde op og vælge glæden.

Tidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tidying Up with Marie Kondo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tidying Up with Marie Kondo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tidying Up with Marie Kondo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar