Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tidying Up with Marie Kondo

Tidying Up with Marie Kondo

01/01/2019 | Flixfilm

Se Tidying Up with Marie Kondo på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Marie Iida, Marie Kondo
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Marie Kondo er en verdenskendt oprydningsekspert. I en række inspirerende programmer hjælper hun sine kunder med at rydde op og vælge glæden.


Se Tidying Up with Marie Kondo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tidying Up with Marie Kondo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tidying Up with Marie Kondo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tidying Up with Marie Kondo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar