Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiempo Compartido

Tiempo Compartido

30/11/2018 | Flixfilm

Se Tiempo Compartido på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Thriller
Instruktør: Mariano Laguyás
Skuespillere: Agustín Barovero, Santiago Caamaño, Kyrana Gallego, Lucila Iriarte
Spilletid: 87 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Pedro er ægtemand og far og tror mere og mere på, at en række uheld på et resort i forbindelse med en familieferie er en del af en skummel plan.

Tiempo Compartido (Timeshare) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tiempo Compartido på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tiempo Compartido (Timeshare) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiempo Compartido stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiempo Compartido, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiempo Compartido (Timeshare) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar