Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiempo Compartido

Tiempo Compartido

30/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Tiempo Compartido på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Pedro er ægtemand og far og tror mere og mere på, at en række uheld på et resort i forbindelse med en familieferie er en del af en skummel plan.


Se Tiempo Compartido på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tiempo Compartido (Timeshare) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiempo Compartido (Timeshare) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tiempo Compartido herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiempo Compartido (Timeshare) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiempo Compartido stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar