Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiempo Muerto

Tiempo Muerto

26/03/2017 | Flixfilm

Se Tiempo Muerto på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Stadig fortumlet efter tabet af hustruen vil en sørgende mand gøre alt for at se hende igen. Men deres genforening har et utrolig pris.


Se Tiempo Muerto på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTiempo Muerto (Time Sweep) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiempo Muerto (Time Sweep) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tiempo Muerto herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiempo Muerto (Time Sweep) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiempo Muerto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar