Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiempo Muerto

Tiempo Muerto

26/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Tiempo Muerto på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Stadig fortumlet efter tabet af hustruen vil en sørgende mand gøre alt for at se hende igen. Men deres genforening har et utrolig pris.


Se Tiempo Muerto på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tiempo Muerto (Time Sweep) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiempo Muerto (Time Sweep) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tiempo Muerto herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiempo Muerto (Time Sweep) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiempo Muerto stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar