Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiffany Haddish: Black Mitzvah

Tiffany Haddish: Black Mitzvah

03/12/2019 | Flixfilm

Se Tiffany Haddish: Black Mitzvah på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Linda Mendoza
Skuespillere: Tiffany Haddish
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: På sin 40-års fødselsdag giver Tiffany Haddish et brag af en optræden med sang, dans og frække tilbageblik på sin lange rejse for at blive en voksen kvinde.

Tiffany Haddish: Black Mitzvah havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tiffany Haddish: Black Mitzvah på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tiffany Haddish: Black Mitzvah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiffany Haddish: Black Mitzvah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiffany Haddish: Black Mitzvah, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiffany Haddish: Black Mitzvah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar