Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiffany Haddish: Black Mitzvah

Tiffany Haddish: Black Mitzvah

03/12/2019 | Flixfilm

Tiffany Haddish: Black Mitzvah på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Linda Mendoza
Skuespillere: Tiffany Haddish
Spilletid: 55 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: På sin 40-års fødselsdag giver Tiffany Haddish et brag af en optræden med sang, dans og frække tilbageblik på sin lange rejse for at blive en voksen kvinde.

Tiffany Haddish: Black Mitzvah havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tiffany Haddish: Black Mitzvah på YouTube.Se Tiffany Haddish: Black Mitzvah på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tiffany Haddish: Black Mitzvah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiffany Haddish: Black Mitzvah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiffany Haddish: Black Mitzvah, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiffany Haddish: Black Mitzvah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar