Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiffany Haddish Presents: They Ready

Tiffany Haddish Presents: They Ready

13/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Tiffany Haddish Presents: They Ready på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tracey Ashley
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Seks forskellige komikere er blevet håndplukket af Tiffany Haddish til at give eksempler på deres rå humor i en serie af specialprogrammer, der oser af energi.


Se Tiffany Haddish Presents: They Ready på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tiffany Haddish Presents: They Ready herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiffany Haddish Presents: They Ready er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar