Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiffany Haddish Presents: They Ready

Tiffany Haddish Presents: They Ready

02/02/2021 | Flixfilm

Tiffany Haddish Presents: They Ready på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tiffany Haddish, Godfrey, Dean Edwards
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Seks forskellige komikere er blevet håndplukket af Tiffany Haddish til at give eksempler på deres rå humor i en serie af specialprogrammer, der oser af energi.

Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tiffany Haddish Presents: They Ready på YouTube.Se Tiffany Haddish Presents: They Ready på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiffany Haddish Presents: They Ready, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiffany Haddish Presents: They Ready er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar