Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiffany Haddish Presents: They Ready

Tiffany Haddish Presents: They Ready

13/08/2019 | Flixfilm

Se Tiffany Haddish Presents: They Ready på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tracey Ashley, Tiffany Haddish, April Macie, Flame Monroe
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Seks forskellige komikere er blevet håndplukket af Tiffany Haddish til at give eksempler på deres rå humor i en serie af specialprogrammer, der oser af energi.Se Tiffany Haddish Presents: They Ready på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiffany Haddish Presents: They Ready er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar