Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tig Notaro Happy To Be Here

Tig Notaro Happy To Be Here

22/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Tig Notaro Happy To Be Here på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Tig Notaro
Skuespillere: Indigo Girls, Tig Notaro, Amy Ray, Emily Saliers
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Komikeren Tig Notaro slipper sin indre drillepind løs i en legesyg standup-special fyldt med sjove anekdoter, bekendelser om forældrerollen og meget mere.


Se Tig Notaro Happy To Be Here på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tig Notaro Happy To Be Here havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tig Notaro Happy To Be Here ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tig Notaro Happy To Be Here herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tig Notaro Happy To Be Here er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tig Notaro Happy To Be Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar