Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tig

18/07/2015 | Flixfilm

Se Tig på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Kristina Goolsby, Ashley York
Skuespillere: Stephanie Allynne, Zach Galifianakis, Sarah Silverman
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I 2012 afslørede komiker Tig Notaro i en legendarisk standupforestilling, at hun havde kræft. Følg hendes søgen efter humor trods forfærdelige omstændigheder.

Tig havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tig på YouTube.Se Tig på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tig, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar