Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiger & Bunny – The Beginning

Tiger & Bunny – The Beginning

01/04/2022 | Flixfilm

Tiger & Bunny – The Beginning på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Matthew Hamachek, Matthew Heineman
Skuespillere: Tiger Woods, Pete McDaniel, Steve Williams
Spilletid: 192 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I en verden, hvor superheltearbejde er blevet kommercialiseret, går den aldrende helt Wild Tiger sammen med den arrogante, yngre Barnaby Brooks Jr. om at fange en tyv.Se Tiger & Bunny – The Beginning på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tiger & Bunny – The Beginning havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tiger & Bunny – The Beginning på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tiger & Bunny – The Beginning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiger & Bunny – The Beginning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiger & Bunny – The Beginning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiger & Bunny – The Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar