Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiger & Bunny – The Rising

Tiger & Bunny – The Rising

01/04/2022 | Flixfilm

Tiger & Bunny – The Rising på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Matthew Hamachek, Matthew Heineman
Skuespillere: Tiger Woods, Pete McDaniel, Steve Williams
Spilletid: 192 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Organisationens nye ledelse ryster posen og ændrer samarbejdet mellem Tiger og Barnaby. Imens rammes byen af hændelser, der bringer minder om en legendarisk forbandelse.

Tiger & Bunny – The Rising havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tiger & Bunny – The Rising på YouTube.Se Tiger & Bunny – The Rising på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tiger & Bunny – The Rising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiger & Bunny – The Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiger & Bunny – The Rising, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiger & Bunny – The Rising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar