Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

12/04/2020 | Flixfilm

Se Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ejeren af en zoologisk have går amok blandt en flok excentriske personer i denne sandfærdige historie om lejemord i underverdenen inden for avl af store kattedyr.


Se Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Tiger King – mord, kaos og galskab) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Tiger King – mord, kaos og galskab) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tiger King: Murder, Mayhem and Madness:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Tiger King – mord, kaos og galskab) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.4 kommentarer til Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

 1. Søren - kl. 11:17, 12-04-2020:

  Det har da ikke premerie i dag 12/4, det er da flere uger siden…..

 2. Flixfilm - kl. 16:26, 12-04-2020:

  Hej Søren,

  Du har ret, men der er kommet en ny episode i dag 🙂

 3. Jesper - kl. 16:35, 12-04-2020:

  Jeg kan simpelthen ikke finde det nye afsnit… 4. Dan - kl. 21:37, 12-04-2020:

  Mener jeg har læst et sted at afsnittet får premiere idag i usa,
  og i morgen i Danmark

  Skriv kommentar