Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiger King: The Doc Antle Story

Tiger King: The Doc Antle Story

10/12/2021 | Flixfilm

Se Tiger King: The Doc Antle Story på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bhagavan Antle, Steven Diamond, Radha Hirsch
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne Tiger King-dokuserie ser nærmere på foruroligende påstande om seksuelt misbrug, vold og forbrydelser begået af katte-zoo-ejeren Bhagavan "Doc" Antle.

Tiger King: The Doc Antle Story (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tiger King: The Doc Antle Story på YouTube.Se Tiger King: The Doc Antle Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tiger King: The Doc Antle Story (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiger King: The Doc Antle Story (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiger King: The Doc Antle Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiger King: The Doc Antle Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar