Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Tiger King’ vender tilbage

‘Tiger King’ vender tilbage

24/09/2021 | Flixfilm

tiger king 2 netflix

Det har længe været rygtet, men nu har Netflix endelig bekræftet at den excentrisk zoo-ejer Joe Exotic aka Tiger King vender tilbage med helt nye afsnit.

Den hovedrystende dokumentarserie ‘Tiger King’ havde premiere kort efter corona lukkede verden ned og blev med det samme et enormt streaminghit.

Flere end 64 millioner husstande så den kaotiske serie i løbet af de første fire måneder efter premieren.

Dokumentarserien følger ejeren (Exotic) af en zoologisk have går amok blandt en flok excentriske personer i denne sandfærdige historie om lejemord i underverdenen inden for avl af store kattedyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen oplysninger om hvem og hvad ‘Tiger King 2’ kommer til at omhandle, men tingene har taget sig noget af en drejning siden vi sidste besøgte Greater Wynnewood Exotic Animal Park.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

Den zoologiske have er blevet overtaget af Joe Exotics nemesis Carole Baskin, mens han selv er røget i fængsel i 22 år for at have forsøgt at hyre en lejemorder for at tage livet af Baskin.

Carole Baskin har tidligere udtalt sig kritisk om serien, så det er tvivlsomt at hun medvirker i de nye episoder, men filmholdet har besøgt Joe Exotic i fængslet et par gange, så herfra kan vi se frem til flere balstyriske udtagelser.

‘Tiger King 2’ får premiere på Netflix Danmark senere på året.
Skriv kommentar