Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tiger

01/03/2017 | Flixfilm

Se Tiger på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action
Instruktør: Sartaj Singh Pannu
Skuespillere: Sippy Gill, Ihana Dhillon, Yograj Singh, Yashpal Sharma
Spilletid: 130 min
Land: India
Sprog: Punjabi, Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Den aldrende bokser Ramo?n får nyt liv, da han møder den heftige unge bokser Deborah, og deres utæmmede lidenskab får ham til at glemme alle omkring sig.


Se Tiger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTiger havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tiger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar