Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tigertail

Tigertail

10/04/2020 | Flixfilm

Se Tigertail på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Alan Yang
Skuespillere: Tzi Ma, Christine Ko, Hong-Chi Lee, Queenie Yu-Hsin Fang
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Min Nan, Mandarin
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En mand tænker over sin ungdoms tabte kærlighed og sin rejse fra Taiwan til USA for mange år siden, efterhånden som han får genskabt kontakten til sin datter.

Tigertail havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tigertail på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tigertail ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tigertail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tigertail, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tigertail er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar