Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Til Døden Os Skiller

Til Døden Os Skiller

04/02/2015 | Flixfilm

Til Døden Os Skiller på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en terapigruppe møder den underkuede Jan to mænd, som han hyrer til at myrde sin kone – men tingene går ikke helt efter planen.

Til Døden Os Skiller havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Til Døden Os Skiller på YouTube.Se Til Døden Os Skiller på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Til Døden Os Skiller ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Til Døden Os Skiller stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Til Døden Os Skiller, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Til Døden Os Skiller er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar