Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Till det som är vackert

Till det som är vackert

20/12/2014 | Flixfilm

Till det som är vackert på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung kvinde fra ghettoen er inspireret af klassisk musik og lyver sig til et job i et koncerthus. Men det er ikke nemt at bygge et nyt liv op.

Till det som är vackert havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Till det som är vackert på YouTube.Se Till det som är vackert på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Till det som är vackert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Till det som är vackert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Till det som är vackert, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Till det som är vackert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar