Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Till det som är vackert

Till det som är vackert

20/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Till det som är vackert på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ung kvinde fra ghettoen er inspireret af klassisk musik og lyver sig til et job i et koncerthus. Men det er ikke nemt at bygge et nyt liv op.


Se Till det som är vackert på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Till det som är vackert havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Till det som är vackert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Till det som är vackert herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Till det som är vackert er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Till det som är vackert stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar