Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tillbaka till Bromma

Tillbaka till Bromma

31/12/2016 | Flixfilm

Se Tillbaka till Bromma på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Martin Persson
Skuespillere: Peter Magnusson, Hanna Alström, Sandra Huldt, Julia Ragnarsson
Spilletid: 94 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Samme skuespiller spiller tre forskellige roller i denne mokumentar om en trio af skolekammerater, der involveres i et langvarigt filmprojekt.


Se Tillbaka till Bromma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTillbaka till Bromma havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tillbaka till Bromma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tillbaka till Bromma herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tillbaka till Bromma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tillbaka till Bromma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar