Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tim Burton finder Wednesday til ‘Addams Family’-serie

Tim Burton finder Wednesday til ‘Addams Family’-serie

20/05/2021 | Flixfilm

tim burton Jenna OrtegaII begyndelsen af 2021 blev det afsløret, at den anerkendte filmskaber Tim Burton (‘Edward Saksehånd’, ‘Corpse Bride’, ‘Sweeney Todd’) var gået sammen med Netflix om at skabe en ny live-action serie med den unormale familien Addams.

Serien bliver på 8-episoder og kommer til at have familiens yngste datter – Wednesday Addams – som omdrejningspunkt.

Ny kan streamingtjenesten imidlertid annoncere, at Tim Burton har udset sig hvem, der skal spille hovedrollen som Wednesday i den kommende serie.

Det prestigefyldte job er tilfaldet Jenna Ortega (‘Yes Day’, ‘Jane the Virgin’), som ses på billedet tilknyttet artiklen. Hun overtager rollen efter Christina Ricci, som i filmene ‘The Addams Family’ fra 1991 og ‘Addams Family Values’ fra 1993 gjorde rolle ikonisk og berømt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er rygter om at Christina Ricci vil dukke op i den nye serie, men hverken Netflix eller Tim Burton vil kommentere på rygterne.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: '1899' – sæson 1

Serien ‘Wednesday’ følger Wednesday Addams år på Nevermore Academy hvor hun forsøger at mestre sine psykiske evner, nedkæmper monstre, som terroriserer den lokale by, samt løse det overnaturlige mysterium der satte præg på hendes forældre for 25 år siden.

Den såkaldte coming-of-age komedieserie er baseret på tegenserien fra 1938 og omskrevet af ‘Smallville’-skaberne Al Gough og Miles Millar, mens Tim Burton som nævnt vil instruere alle seriens afsnit.

Der er ingen oplysninger om hvornår Tim Burtons ‘Wednesday’ får premiere på Netflix Danmark.Skriv kommentar