Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tim Burton overtaler Christina Ricci til at være med i ny ‘Addams Family’-serie

Tim Burton overtaler Christina Ricci til at være med i ny ‘Addams Family’-serie

22/03/2022 | Flixfilm

tim burton Christina Ricci netflix

Den amerikanske skuespiller Christina Ricci, som havde den ikoniske rolle som Wednesday Addams i ‘Addams Family’-filmene fra 1990’erne er netop blevet tildelt en rolle i Tim Burtons Netflix-serie baseret på historierne.

Det bekræfter streamingtjenesten Netflix på de sociale medier.

Christina Ricci vil dog ikke få samme rolle i ‘Addams Family’-serien – ej heller som en ældre Wednesday Addams – men Netflix har ikke ville afsløre hvilke karakter hun skal spille – andet en at det er en større rolle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skuespillerens involvering i serien kommer som sendt fra himlen for filmens fans, som har haft et stort ønske om at få Christina Ricci med i den nye serie, der er navngivet ‘Wednesday’.

Serien bliver på 8-episoder og kommer til at have familiens yngste datter – Wednesday Addams – som omdrejningspunkt.

Det er Jenna Ortega (‘Yes Day’, ‘Jane the Virgin’) som spiller Wednesday, mens forældrene spilles af henholdsvis Catherine Zeta-Jones (‘Traffic’) og Luis Guzmán (‘Narcos’)

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 19 – 2022)

‘Wednesday’ følger Wednesday Addams’ år på Nevermore Academy hvor hun forsøger at mestre sine psykiske evner, nedkæmper monstre, som terroriserer den lokale by, samt løse det overnaturlige mysterium der satte præg på hendes forældre for 25 år siden.

Filmskaberen Tim Burton (‘Edward Saksehånd’, ‘Corpse Bride’, ‘Sweeney Todd’) instruerer alle seriens afsnit.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Wednesday’ får premiere, men i følge det amerikanske medie Deadline er optagelserne allerede i fuld gang i Romanian, så det formodes at den lander på streamingtjenesten i slutningen af 2022 – måske omkring Halloween.
Skriv kommentar