Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Timber Falls

Timber Falls

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Timber Falls på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Tony Giglio
Skuespillere: Josh Randall, Brianna Brown, Nick Searcy, Beth Broderick
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Mike og Sheryl tager på udflugt i bjergene for at komme væk fra hverdagens trummerum. Med kun det allermest nødvendige i rygsækken bevæger de sig dybt ind i skovene og væk fra civilisationen.


Se Timber Falls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Timber Falls havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Timber Falls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Timber Falls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Timber Falls er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Timber Falls stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar