Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Timber Falls

Timber Falls

01/12/2013 | Flixfilm

Se Timber Falls på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Tony Giglio
Skuespillere: Josh Randall, Brianna Brown, Nick Searcy, Beth Broderick
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Mike og Sheryl tager på udflugt i bjergene for at komme væk fra hverdagens trummerum. Med kun det allermest nødvendige i rygsækken bevæger de sig dybt ind i skovene og væk fra civilisationen.


Se Timber Falls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTimber Falls havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Timber Falls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Timber Falls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Timber Falls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Timber Falls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar