Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time and Tide

Time and Tide

01/08/2021 | Flixfilm

Time and Tide på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Hark Tsui
Skuespillere: Nicholas Tse, Wu Bai, Candy Lo
Spilletid: 113 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Mandarin, Hokkien, Cantonese, English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den gadesmarte Tyler bliver ven med en lejesoldat, men deres venskab bliver kortvarigt, da de to mænd havner på hver sin side af en bandekrig.

Time and Tide havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Time and Tide på YouTube.Se Time and Tide på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Time and Tide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time and Tide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Time and Tide, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Time and Tide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar