Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time Freak

Time Freak

01/05/2020 | Flixfilm

Se Time Freak på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Andrew Bowler
Skuespillere: Asa Butterfield, Sophie Turner, Skyler Gisondo
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da et ungt fysikgeni bliver droppet af sin kæreste, rejser han tilbage i tiden for at redde sit forhold – én fejl ad gangen.

Time Freak havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Time Freak på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Time Freak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time Freak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Time Freak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Time Freak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar