Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time Is Illmatic

Time Is Illmatic

01/06/2016 | Flixfilm

Time Is Illmatic på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: One9
Skuespillere: Nas, Cornel West, Pharrell Williams
Spilletid: 74 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne dokumentar går bag kulisserne ved optagelsen af Nas' debutalbum og udforsker hans dybe rødder i New York.

Time Is Illmatic havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Time Is Illmatic på YouTube.Se Time Is Illmatic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Time Is Illmatic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time Is Illmatic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Time Is Illmatic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Time Is Illmatic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar