Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time Is Illmatic

Time Is Illmatic

01/06/2016 | Flixfilm

Se Time Is Illmatic på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, History, Music
Instruktør: One9
Skuespillere: Nas, Cornel West, Pharrell Williams, Swizz Beatz
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dokumentar går bag kulisserne ved optagelsen af Nas' debutalbum og udforsker hans dybe rødder i New York.


Se Time Is Illmatic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTime Is Illmatic havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Time Is Illmatic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Time Is Illmatic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Time Is Illmatic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time Is Illmatic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar