Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time Machine

Time Machine

01/02/2017 | Flixfilm

Se Time Machine på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Simon Wells
Skuespillere: Guy Pearce, Mark Addy, Phyllida Law, Sienna Guillory
Spilletid: 96 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: H.G. Wells klassiske fortælling om en videnskabsmand og opfinder, der vil bevise, at det er muligt at rejse i tiden.


Se Time Machine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTime Machine havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Time Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Time Machine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Time Machine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar