Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Time: The Kalief Browder Story

15/09/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2017–
Genre: Biography
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kalief Browder, Venida Browder, Jay Z, Paul Prestia
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.6

Resumé: Denne serie følger den tragiske sag om Kalief Browder – en teenager fra Bronx, der tilbragte tre år i fængsel, selv om han aldrig blev dømt for en forbrydelse.


Se Time: The Kalief Browder Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Time: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Time: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Time: The Kalief Browder Story herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Time: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Time: The Kalief Browder Story (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Time: The Kalief Browder Story

 1. Tina - kl. 16:37, 23-09-2017:

  Fed og gribende dokumentar!!
  En virkelig en ung mand, som kæmper for sig selv og retfærdighed!
  Han forsvare virkelig sine rettigheder, da han er Uskyldig! Han kæmper mod et korrupt rets system!
  Han vælger at tage tilbage til helvedes fængslet som er præget af isolation , vold fra fanger og fængsels vagter, end at sige ja til at han er skyldig – For han ER Uskyldig!
  Så han nægter gang på gang og fortæller dommere, advokater at han ønsker en retssag.
  Fantastisk, stærk ung mand! <3

  Skriv kommentar