Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Time: The Kalief Browder Story

Time: The Kalief Browder Story

15/09/2017 | Flixfilm

Time: The Kalief Browder Story på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jay-Z, Kalief Browder, Venida Browder
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Denne serie følger den tragiske sag om Kalief Browder – en teenager fra Bronx, der tilbragte tre år i fængsel, selv om han aldrig blev dømt for en forbrydelse.Se Time: The Kalief Browder Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Time: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Time: The Kalief Browder Story på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Time: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time: The Kalief Browder Story (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Time: The Kalief Browder Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Time: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Time: The Kalief Browder Story

 1. Tina - kl. 16:37, 23-09-2017:

  Fed og gribende dokumentar!!
  En virkelig en ung mand, som kæmper for sig selv og retfærdighed!
  Han forsvare virkelig sine rettigheder, da han er Uskyldig! Han kæmper mod et korrupt rets system!
  Han vælger at tage tilbage til helvedes fængslet som er præget af isolation , vold fra fanger og fængsels vagter, end at sige ja til at han er skyldig – For han ER Uskyldig!
  Så han nægter gang på gang og fortæller dommere, advokater at han ønsker en retssag.
  Fantastisk, stærk ung mand! <3

Skriv kommentar