Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time: The Kalief Browder Story

Time: The Kalief Browder Story

15/09/2017 | Flixfilm

Se Time: The Kalief Browder Story på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kalief Browder, Venida Browder, Jay-Z, Paul Prestia
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Denne serie følger den tragiske sag om Kalief Browder – en teenager fra Bronx, der tilbragte tre år i fængsel, selv om han aldrig blev dømt for en forbrydelse.


Se Time: The Kalief Browder Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTime: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Time: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Time: The Kalief Browder Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Time: The Kalief Browder Story (Fængslet: Kalief Browders historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time: The Kalief Browder Story (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Time: The Kalief Browder Story

 1. Tina - kl. 16:37, 23-09-2017:

  Fed og gribende dokumentar!!
  En virkelig en ung mand, som kæmper for sig selv og retfærdighed!
  Han forsvare virkelig sine rettigheder, da han er Uskyldig! Han kæmper mod et korrupt rets system!
  Han vælger at tage tilbage til helvedes fængslet som er præget af isolation , vold fra fanger og fængsels vagter, end at sige ja til at han er skyldig – For han ER Uskyldig!
  Så han nægter gang på gang og fortæller dommere, advokater at han ønsker en retssag.
  Fantastisk, stærk ung mand! <3

  Skriv kommentar