Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Time to Hunt’ kvitter biografen og kommer direkte på Netflix

‘Time to Hunt’ kvitter biografen og kommer direkte på Netflix

24/03/2020 | Flixfilm

Time to Hunt kvitter biografen og kommer direkte på Netflix 1Det er ikke mere end få dage siden, at vi kunne skrive at den amerikanske komediefilm ‘The Lovebirds’ kommer direkte på Netflix udenom biograferne hvor den ellers oprindelig var programsat.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at endnu en film, der netop havde haft verdenspremiere på Berlin Film Festival i sidste måned og som var planlagt til at blive udsendt i biograferne kommer direkte på streamingtjenesten.

Der er tale om den koreanske action sci-fi ‘Time to Hunt’, der ligeledes har opgivet at blive udsendt i biograferne grundet den verdensomspændende Covid-19, som har tvunget de fleste biografer til at holde lukket.

Find en trailer til ‘Time to Hunt’, som får eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 10. april, nederst i artiklen.

Actionfilmen, der er instrueret af Yoon Sung-hyun (‘Bleak Night’) handler om fire unge, der bliver forfulgt af en ukendt mand i et dystopisk Sydkorea, mens de ønsker om at få et nyt og bedre liv på en øde tropeø. Men før de når så langt, må de udføre farlig plan.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Love at First Sight'

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de medvirkende finder man Choi Woo-shik, som også spillede Kim-familiens søn i den Oscar-vindende ‘Parasite’ fra 2019.

‘Time to Hunt’ havde som nævnt premiere på Berlin Film Festival og her var det danske medie “Ordet – Tidsskrift for Film og Medier” til stede og de kvitterede filmen med 4 stjerner og skrev blandt andet;

– “‘Time to Hunt’ er intens, gribende og skræmmende på den helt rigtige måde.”

Filmen er én af de mest imødesete koreanske film i 2020 og var allerede solgt til mere end 30 distributører, da produktionsselskabet bag så sig nødsaget til at sælge rettighederne til Netflix, eftersom en global biografpremiere på nuværende tidspunkt har lange udsigter.

Se ‘Time to Hunt’ på Netflix Danmark den 10. april.
Skriv kommentar