Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time to Hunt

Time to Hunt

23/04/2020 | Flixfilm

Time to Hunt på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Yoon Sunghyun
Skuespillere: Lee Jehoon, Jae-hong Ahn, Choi Woo-sik
Spilletid: 134 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Tre banditter, der ønsker at forlade deres dystopiske verden til fordel for et fjernt paradis, planlægger et røveri − og tiltrækker sig en brutal morders opmærksomhed.

Time to Hunt havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Time to Hunt på YouTube.Se Time to Hunt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Time to Hunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time to Hunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Time to Hunt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Time to Hunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar