Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time to Hunt

Time to Hunt

23/04/2020 | Flixfilm

Se Time to Hunt på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Sung-hyun Yoon
Skuespillere: Lee Jehoon, Jae-hong Ahn, Woo-sik Choi, Jung-min Park
Spilletid: 134 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Tre banditter, der ønsker at forlade deres dystopiske verden til fordel for et fjernt paradis, planlægger et røveri − og tiltrækker sig en brutal morders opmærksomhed.Se Time to Hunt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Time to Hunt havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Time to Hunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Time to Hunt:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Time to Hunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time to Hunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar