Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time Trap

Time Trap

15/04/2023 | Flixfilm

Time Trap på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Mystery
Instruktion: Mark Dennis, Ben Foster
Skuespillere: Reiley McClendon, Cassidy Gifford, Brianne Howey
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mens de leder efter deres forsvundne arkæologiunderviser, opdager en flok studerende en hule, hvor tiden går anderledes, end den gør på jordens overflade.Se Time Trap på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Time Trap havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Time Trap på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Time Trap ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time Trap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Time Trap, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Time Trap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar