Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Time Trap

Time Trap

14/08/2020 | Flixfilm

Se Time Trap på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Mark Dennis, Ben Foster
Skuespillere: Reiley McClendon, Cassidy Gifford, Brianne Howey, Olivia Draguicevich
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Mens de leder efter deres forsvundne arkæologiunderviser, opdager en flok studerende en hule, hvor tiden går anderledes, end den gør på jordens overflade.


Se Time Trap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Time Trap havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Time Trap ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Time Trap:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Time Trap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Time Trap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar