Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Timeless

01/04/2019 | Flixfilm

Se Timeless på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Drama
Instruktør: Raúl Zendejas
Skuespillere: César Kancino, Adriana Paz, Renata Vaca
Spilletid: 14 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En historiker, en soldat og en programmør tager sammen på tidseventyr i jagten på lyssky kriminelle, der forsøger at ændre historiens gang.


Se Timeless på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTimeless (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Timeless (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Timeless herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Timeless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Timeless (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar