Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Timer

15/01/2016 | Flixfilm

Se Timer på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Jac Schaeffer
Skuespillere: Emma Caulfield Ford, Scott Holroyd, Kali Rocha, Katherine Von Till
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I denne fantasykomedie tæller bioteknologiske implantater ned til det øjeblik, hvor man forventes at møde sin sjæleven.


Se Timer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTimer havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Timer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Timer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Timer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Timer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar