Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise

Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise

01/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da Timmy og vennerne bliver sneet inde i børnehaven på juleaften, gør Osbourne og Harriet alt, hvad de kan, for at skabe julestemning.


Se Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise herunder:Fra premieredatoen (1. september, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore