Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise

Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise

01/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da Timmy og vennerne bliver sneet inde i børnehaven på juleaften, gør Osbourne og Harriet alt, hvad de kan, for at skabe julestemning.


Se Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Timmy Time: Timmy’s Christmas Surprise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar