Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Timmy Time: Timmy’s Seaside Rescue

Timmy Time: Timmy’s Seaside Rescue

01/09/2015 | Flixfilm

Se Timmy Time: Timmy’s Seaside Rescue på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Osbourne og Harriet tager Timmy og hans venner fra børnehaven med på deres første udflugt til havet – sammen med larven Bumpy som blind passager.


Se Timmy Time: Timmy’s Seaside Rescue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTimmy Time: Timmy’s Seaside Rescue havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Timmy Time: Timmy’s Seaside Rescue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Timmy Time: Timmy’s Seaside Rescue herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Timmy Time: Timmy’s Seaside Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Timmy Time: Timmy’s Seaside Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar