Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Timmy Time

Timmy Time

01/09/2015 | Flixfilm

Se Timmy Time på Netflix

Indspilningsår: 2009–2012
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate Harbour, Justin Fletcher, Louis Jones
Spilletid: 10 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dejlige animerede serie handler om gavtyvelammet Timmy, da han begynder i børnehave, hvor han lærer om at dele, om at være ansvarlig og om fairness.


Se Timmy Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTimmy Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Timmy Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Timmy Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Timmy Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Timmy Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar