Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tin Cup

28/09/2016 | Flixfilm

Se Tin Cup på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance, Sport
Instruktør: Ron Shelton
Skuespillere: Kevin Costner, Rene Russo, Don Johnson, Cheech Marin
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En udbrændt professionel golfspiller bliver degraderet til at lede en golfklub i Texas, hvor han møder en gammel rival og vil imponere en psykolog.


Se Tin Cup på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTin Cup havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tin Cup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tin Cup herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tin Cup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tin Cup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar