Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tin Cup

28/09/2016 | Flixfilm

Tin Cup på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Ron Shelton
Skuespillere: Kevin Costner, Rene Russo, Don Johnson
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En udbrændt professionel golfspiller bliver degraderet til at lede en golfklub i Texas, hvor han møder en gammel rival og vil imponere en psykolog.

Tin Cup havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tin Cup på YouTube.Se Tin Cup på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tin Cup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tin Cup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tin Cup, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tin Cup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar