Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast

26/05/2016 | Flixfilm

Se Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Steve Loter
Skuespillere: Ginnifer Goodwin, Mae Whitman, Rosario Dawson, Lucy Liu
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da mistænksomme spejderfeer planlægger at fange Ønskedyret, begiver Klokkeblomst og Faunia sig ud for at redde det forunderlige væsen.


Se Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar