Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Tinker, Tailor, Soldier, Spy

25/07/2015 | Flixfilm

Se Tinker, Tailor, Soldier, Spy på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Tomas Alfredson
Skuespillere: Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy
Spilletid: 122 min
Land: United Kingdom, France, Germany
Sprog: English, Russian, Hungarian, French, Turkish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne thriller om den kolde krig følger en engelsk spion, som vender tilbage til MI-6, men som er mistænkt for at arbejde for russerne.

Tinker, Tailor, Soldier, Spy havde premiere på Netflix Danmark den 25. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tinker, Tailor, Soldier, Spy på YouTube.Se Tinker, Tailor, Soldier, Spy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tinker, Tailor, Soldier, Spy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tinker, Tailor, Soldier, Spy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tinker, Tailor, Soldier, Spy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tinker, Tailor, Soldier, Spy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar