Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Tintin

The Adventures of Tintin

04/06/2016 | Flixfilm

Se The Adventures of Tintin på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den snarrådige reporter Tintin og hans hund Terry rejser verden rundt og kommer i karambolage med tyveknægte, kidnappere og mordere.


Se The Adventures of Tintin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Adventures of Tintin (Tintins oplevelser) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Tintin (Tintins oplevelser) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Adventures of Tintin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adventures of Tintin (Tintins oplevelser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Tintin (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar