Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Adventures of Tintin

04/06/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Den snarrådige reporter Tintin og hans hund Terry rejser verden rundt og kommer i karambolage med tyveknægte, kidnappere og mordere.


Se The Adventures of Tintin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Adventures of Tintin (Tintins oplevelser) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Tintin (Tintins oplevelser) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Adventures of Tintin herunder:Fra premieredatoen (4. juni, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Adventures of Tintin (Tintins oplevelser) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Adventures of Tintin (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar