Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Tiny Creatures

Tiny Creatures

07/08/2020 | Flixfilm

Tiny Creatures på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Short, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mike Colter, Louis Labrom-Brown, Robert Jensen
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Ganske små dyr tager på store eventyr i hele USA i en dramatisk naturserie, der udforsker deres skjulte verden og fantastiske historier om overlevelse.Se Tiny Creatures på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tiny Creatures (Bittesmå væsener) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tiny Creatures på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tiny Creatures (Bittesmå væsener) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiny Creatures (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiny Creatures, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiny Creatures (Bittesmå væsener) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar