Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiny Creatures

Tiny Creatures

07/08/2020 | Flixfilm

Se Tiny Creatures på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Ganske små dyr tager på store eventyr i hele USA i en dramatisk naturserie, der udforsker deres skjulte verden og fantastiske historier om overlevelse.


Se Tiny Creatures på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tiny Creatures (Bittesmå væsener) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiny Creatures (Bittesmå væsener) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tiny Creatures:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiny Creatures (Bittesmå væsener) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiny Creatures (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar