Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiny Furniture

Tiny Furniture

01/09/2014 | Flixfilm

Se Tiny Furniture på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Lena Dunham
Skuespillere: Lena Dunham, Laurie Simmons, Grace Dunham, Rachel Howe
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da Aura, som er i tyverne, vender hjem efter universitetet, konfronterer hun personlige og fagmæssige fiaskoer og spekulerer over sin fremtid.


Se Tiny Furniture på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTiny Furniture havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiny Furniture ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tiny Furniture herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiny Furniture er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiny Furniture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar