Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiny House Nation

Tiny House Nation

29/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Tiny House Nation på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Weisbarth, Zack Giffin
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Vært John Weisbarth og ekspert Zack Giffin rejser rundt i USA og hjælper familier med at forberede sig til den lille livsstil og designe tilpassede minihuse.


Se Tiny House Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tiny House Nation (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tiny House Nation (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tiny House Nation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tiny House Nation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiny House Nation (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar