Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiny House Nation

Tiny House Nation

29/09/2019 | Flixfilm

Tiny House Nation på Netflix

Produktionsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Weisbarth, Zack Giffin, David Foxx
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Vært John Weisbarth og ekspert Zack Giffin rejser rundt i USA og hjælper familier med at forberede sig til den lille livsstil og designe tilpassede minihuse.

Tiny House Nation (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tiny House Nation på YouTube.Se Tiny House Nation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tiny House Nation (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiny House Nation (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiny House Nation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiny House Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar