Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tiny Pretty Things

Tiny Pretty Things

14/12/2020 | Flixfilm

Tiny Pretty Things på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kylie Jefferson, Lauren Holly, Casimere Jollette
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en stjerneelev ved en fornem balletskole bliver overfaldet, træder hendes afløser ind i en verden fyldt med løgn, bedrag og benhård konkurrence.Se Tiny Pretty Things på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tiny Pretty Things (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tiny Pretty Things på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tiny Pretty Things (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tiny Pretty Things (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tiny Pretty Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tiny Pretty Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar