Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tip the Mouse

Tip the Mouse

01/06/2019 | Flixfilm

Tip the Mouse på Netflix

Produktionsår: 2014–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Serra Hirsch, Jason Griffith, Alyson Leigh Rosenfeld
Spilletid: N/A
Land: Germany, United States, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I sin lillebitte landsby på engen oplever den lille, nysgerrige mus Tip sjov og eventyr, mens han bliver klogere på livet sammen med sine lådne venner og familie.

Tip the Mouse (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tip the Mouse på YouTube.Se Tip the Mouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tip the Mouse (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tip the Mouse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tip the Mouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tip the Mouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar