Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tip the Mouse

Tip the Mouse

01/06/2019 | Flixfilm

Se Tip the Mouse på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Serra Hirsch, Kaylin Lee Clinton, Jason Griffith, Dylan Jones
Spilletid: N/A
Land: Germany, USA, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I sin lillebitte landsby på engen oplever den lille, nysgerrige mus Tip sjov og eventyr, mens han bliver klogere på livet sammen med sine lådne venner og familie.

Tip the Mouse (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tip the Mouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tip the Mouse (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tip the Mouse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tip the Mouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tip the Mouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar