Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tips for Cheating

Tips for Cheating

07/05/2021 | Flixfilm

Tips for Cheating på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Ryszard Zatorski
Skuespillere: Magdalena Lamparska, Mikolaj Roznerski, Anna Dereszowska
Spilletid: 100 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Efter at have været igennem en syndflod af hjertesorg starter to forsmåede veninder en virksomhed, som skal hjælpe andre kvinder med at afsløre utro ægtemænd.

Tips for Cheating havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tips for Cheating på YouTube.Se Tips for Cheating på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tips for Cheating ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tips for Cheating stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tips for Cheating, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tips for Cheating er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar