Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tips og tricks til at få mere ud af Netflix

Tips og tricks til at få mere ud af Netflix

13/01/2019 | Flixfilm

Over 500.000 husstande har adgang til Netflix hvilet gør det til den absolut største film- og serietjeneste i Danmark.

Brugervenligheden er sandsynligvis blandt årsagen til succesen hos danskerne, men der alligevel nogle tips og tricks, som kan gøre Netflix-oplevelsen endnu bedre.

I denne artikel har vi samlet fem fif, som afslører funktioner som du måske ikke kendte til, der kan være med til at gøre streamingtjenesten mere personlig.

Læs blandt andet hvordan du tilpasser underteksterne, slette dine spor og finder de hemmelige kategorier og filmgenre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de 5 tips + et bonus-tip herunder;

Tip 1: Slet dine spor

Er kommet til at se et afsnit af en serie, som du havde aftalt at se med en anden eller har du set en film, som gør dig flov og derfor gerne vil skjule for andre?

Fortvivl ikke, for med dette tip kan du slette dine Netflix-spor. Læs mere i artiklen om hvordan du fjerner film og serier fra aktivitetslisten.

Find artiklen her: Dette Netflix-trick sletter dine spor.

Tip 2: Brug genvejstaster

Selvom Netflix allerede er utrolig nemt at bruge, så kan det faktisk blive endnu nemmere hvis man formår at benytte nogle af de mange genvejstaster.

Med genvejstasterne til computeren kan du hurtigt starte og stoppe dine film og serier. Derover kan du også finde genveje til at få flere informationer om billede og lyd, samt springe serie-intro over.

Se alle genvejstasterne i artiklen: Netflix-genveje på Windows og MacOS.

Tip 3: Se din kontoaktivitet

Har du været lidt lemfældig med dine Netflix-oplysninger og gerne vil sikre at uvedkommende, bekendte eller gamle kærester ikke længere bruger din konto, så kan du på Netflix’ hjemmeside se en oversigt over hvem der har adgang til dit abonnement.

Samtidig kan du også sikre dig, at uvedkommende personer ikke fremover benytter din Netflix-konto ved at logge ud af alle enheder og skifte kodeord. Læs mere om hvordan det gøres i artiklen.

LÆS OGSÅ   Netflix dropper 'The Midnight Club'

Find artiklen her: Se hvem der bruger din Netflix-konto.

Tip 4: Tilpas undertekster

Hvis du er træt af gule, hvide, små eller store undertekster, så er det muligt at ændre underteksterne således de opfylder præcis dine behov.

Inde på Netflix’ hjemmeside finder man funktionen til at ændre undertekster og der er et væld af muligheder. Indstillingerne skulle gerne gælde for alle understøttede Netflix-enheder.

Læs mere i artiklen: Netflix.dk: Sådan ændrer du undertekster.

Tip 5: Se alle kategorier og genre

Netflix tilbyder streaming af flere tusindvis film og serier, som er fordelt blandt mange hundrede kategorier og genre.

Foruden velkendte genre som drama, action, komedier m.fl., laver Netflix også mere opfindsomme underkategorier som Screwball Comedies, Deep Sea Horror Movies og Steamy Thrillers.

Ved hjælp af “koder” kan man finde præcis den kategori med film og serier, som man er interesseret i.

Find listen med alle genre i artiklen: Hemmelige Netflix-koder.

Bonus-tip: Find de nyeste film og serier på Netflix

Det sidste tips kender du sandsynligvis allerede! Netflix tilføjer hele tiden nye film og serier til deres udvalg, men nyhederne fremgår oftest ikke i oversigten på Netflix’ hjemmeside, menuen på AppleTV, Smart-tv mv.

Den nemmeste måde at se alle nyhederne på Netflix er at besøge Flixfilm.dk, som har en nem og overskuelig oversigt med alle de titler, der netop er blevet tilføjet til Netflix. Oftest kommer der nye film og serier hver eneste dag og derfor er det oplagt at lægge vejen forbi Flixfilm hver eneste dag.

Følg Flixfilm og se seneste tilføjelser på Netflix Danmark her: Flixfilm.dk.3 kommentarer til Tips og tricks til at få mere ud af Netflix

 1. JM - kl. 17:44, 13-01-2019:

  Den brugervenlighed er Netflix godt og grundigt ved at sætte overstyr. Appen er på Android siden er blevet væsentligt forringet indenfor det sidste halve år, pudsigt nok er HBO Nordic’s app I samme periode endt med at blive så pålidelig og funktionel som Netflix appen plejede at være.

  Jeg har fra starten af været med Netflix, men overvejer for første gang at stoppe betalingen. App forringelse, den høje danske pris med et af de mindste udvalg. Plus et utal af mindre gode og bare dårlige Netflix originals produktioner.

  Netflix skal virkelig stramme stenene når Disney og andre store kommer ind på streaming markedet hvis de ikke vil ende som Myspace.

 2. Anja - kl. 19:57, 13-01-2019:

  Jeg er lige skiftet fra iPhone til Huawei og har ikke bemærket, at der er forskel på app’en?

 3. JM - kl. 07:14, 14-01-2019:

  Skal ikke kunne udtale mig for Huawei. Men min Acer tablet har ingen (nævneværdige) problemer med afvikling af stream over Chromecast haft før de sidste par mnd. Jeg læste kommentar sporet I Google Play store review forleden efter endnu en afinstalering og geninstalering og flere med nyere Samsungs oplevede også problemer af forskellig art.

  Så er der de små ting. Som at tidligere hvis du skulle søge I Netflix appen var et enkelt tastetryk på forstørrelsesglasset nok til både at åbne søge siden og ens keyboard på tabletten. Nu skal vi trykke to gange. En gang på glasset for at åbne søge siden og et tryk mere for at få keyboardet frem.
  Hvorfor gøre god funkionalitet ringere?

Skriv kommentar