Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Titans’ lander på Netflix den 11. januar

‘Titans’ lander på Netflix den 11. januar

06/12/2018 | Flixfilm

Titans premiere netlfix dkI oktober kunne Netflix løfte sløret for at de havde købt de eksklusive rettigheder til superhelte-serien ‘Titans’ fra DC Comics.

Der har dog været radiostilhed siden offentliggørelsen, men nu kan Netflix endelig afsløre at serien kan ses fra den 11. januar 2019.

Afsløringen skete i et videoklip, som kan ses nederst i artiklen.

Premieredatoen falder samtidighed med at første sæson på ialt 11 episoder slutter på amerikansk tv og dermed forventes det at alle episoder får premiere på Netflix denne dato.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den spændingsfyldte serie, som følger en gruppe snarlige superhelte fra alle dele af DC Universe med bl.a. Brenton Thwaites, Anna Diop og Teagan Croft, dukker Dick Grayson / Robin frem fra det ukendte i Gotham City og bliver leder for en ny frygtløs bande af unge helte, heriblandt Starfire, Raven, Beast Boy, Hawk, Dove, Negative Man, Elasti-Woman og mange flere. Alene er de sårbare, men sammen er de “Titans”.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Interceptor'

Anmeldelserne i USA har generelt været gode og det er i særdeleshed seriens mørke og humor, som roses. Samtidig viskes alle associationer til tv-tegneserien ‘Teen Titans’ også væk.

Det er iøvrigt allerede blevet annonceret, at der kommer en spin-off-serie baseret på antigruppen Doom Patrol. Hvorvidt denne også vil kunne ses på streamingtjenesten Netflix er endnu uvist.

Se ‘Titans’ på Netflix Danmark fra den 11. januar.
Skriv kommentar