Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Titans’ lander på Netflix den 11. januar

‘Titans’ lander på Netflix den 11. januar

06/12/2018 | Flixfilm

Titans premiere netlfix dkI oktober kunne Netflix løfte sløret for at de havde købt de eksklusive rettigheder til superhelte-serien ‘Titans’ fra DC Comics.

Der har dog været radiostilhed siden offentliggørelsen, men nu kan Netflix endelig afsløre at serien kan ses fra den 11. januar 2019.

Afsløringen skete i et videoklip, som kan ses nederst i artiklen.

Premieredatoen falder samtidighed med at første sæson på ialt 11 episoder slutter på amerikansk tv og dermed forventes det at alle episoder får premiere på Netflix denne dato.

I den spændingsfyldte serie, som følger en gruppe snarlige superhelte fra alle dele af DC Universe med bl.a. Brenton Thwaites, Anna Diop og Teagan Croft, dukker Dick Grayson / Robin frem fra det ukendte i Gotham City og bliver leder for en ny frygtløs bande af unge helte, heriblandt Starfire, Raven, Beast Boy, Hawk, Dove, Negative Man, Elasti-Woman og mange flere. Alene er de sårbare, men sammen er de “Titans”.

LÆS OGSÅ:   Nye titler på Netflix (Uge 26 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Anmeldelserne i USA har generelt været gode og det er i særdeleshed seriens mørke og humor, som roses. Samtidig viskes alle associationer til tv-tegneserien ‘Teen Titans’ også væk.

Det er iøvrigt allerede blevet annonceret, at der kommer en spin-off-serie baseret på antigruppen Doom Patrol. Hvorvidt denne også vil kunne ses på streamingtjenesten Netflix er endnu uvist.

Se ‘Titans’ på Netflix Danmark fra den 11. januar.
Skriv kommentar